Basics
Az egyetemes (univerzális) konyhagép a vendéglátóipari, közétkeztetési konyhaüzemek nélkülözhetetlen eszköze.
A motorikus alapgépre egyszerűen felszerelhető segédgépekkel végezhető a húsőrlés, rostlazítás, zöldségszeletelés, kockázás, passzírozás és reszelés, a tésztadagasztás, krémkeverés, habverés, fűszer- és mákőrlés, valamint késélezés művelete.
A gördíthető állvány segítségével praktikusan mozgatható a konyhákban a szükség szerinti műveletnek megfelelően.
Az állványon többlépcsős magasságban beakasztható edénytartó rács található, mely a különböző méretű edények praktikus elhelyezését szolgálja.
A motorikus alapgépre egyszerűen felszerelhető segédgépekkel végezhető a húsőrlés, rostlazítás, zöldségszeletelés, kockázás, passzírozás és reszelés, a tésztadagasztás, krémkeverés, habverés, fűszer- és mákőrlés, valamint késélezés művelete.
A gördíthető állvány segítségével praktikusan mozgatható a konyhákban a szükség szerinti műveletnek megfelelően.
Az állványon többlépcsős magasságban beakasztható edénytartó rács található, mely a különböző méretű edények praktikus elhelyezését szolgálja.
No such product